Zuiddammestraat Lot 5 - Beernem

Prijs: 
VERKOCHT
Beschrijving: 

Landelijkheid troef
Nieuw te bouwen woning op Lot 5 heeft een grondoppervlakte van 552 m² en is voor een half-open bebouwing met Zuid gerichte tuin.

Het agrarisch stuk weiland ernaast van 1.908 m² hoort bij lot 5. Huidige bebouwing op de hoek van Scherpestraat met Zuiddammestraat wordt afgebroken.

Indeling van de woning kan 'a la carte' opgemaakt worden.

Voorbeeld van indeling van de woning :
Gelijkvloers :
Inkom, toilet, ruime living-eetplaats met schuifraam uitgevend op Zuid gerichte tuin.
Volledig ingerichte open keuken met dubbele spoelbak, keramische kookplaat, dampkap, koelkast en vaatwas.
Garage met berging-wasplaats met aansluiting wasmachine en droogkast.

Eerste verdiep :
Overloop, 3 slaapkamers, berging, toilet, badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo in meubel. Zolder via valtrap.

Bouw je droomhuis naar jouw smaak en budget.

Hoe gaan we te werk ?
Samen kijken we hoe we jouw bouwplannen kunnen concretiseren. Hoe ziet je droomhuis er uit? Welke materialen hebben je voorkeur?... Om gepast advies en een correcte offerte te kunnen geven, wil onze bouwadviseur een goed idee krijgen van je wensen.

Passen jouw plannen en onze totaalaanpak bij elkaar, dan gaan we een stap verder en wordt je project concreet. Elk punt wordt grondig doorgesproken en er wordt een duidelijke offerte en lastenboek gemaakt. Wil je tijdens het bouwproces aanpassingen dan is dit steeds mogelijk.

De materialen en de leveranciers worden door ons samen met de grootste zorg geselecteerd. Nadat we intern de nodige stappen hebben gezet, de architect het nodige heeft gedaan en de gemeente het bouwplan heeft goedgekeurd, starten we ‘echt’ met het bouwen van je huis.

Tijdens de werken ben je constant in contact met je eigen bouwadviseur. Die neemt vanaf dan de praktische touwtjes in handen. Je bouwadviseur contacteert de werkploegen en onderaannemers, houdt een oogje in het zeil op de werf en wordt je vaste contactpersoon tijdens de bouw. Alles wordt in het werk gesteld zodat u ‘zorgeloos’ kan uitkijken naar uw droomhuis.

Contacteer ons gerust met voor het bouwen van uw droomhuis. Lot 1 en 2 zijn reeds verkocht ! Wees er snel bij en bepaal zelf welke woning het best aan uw wensen voldoet.